Kaj je kušinček in zakaj ga še nimaš?

Kušinček je majhna meditacijska blazina, ki med sproščanjem/šavasano pokrije tvoje oči. Diši po sivki, kar pričara še dodaten pomirjujoč učinek. Je nepogrešljiv del naših praks v živo, mesečnih meditacij in s sabo ga vzamemo na oddihe. No pravzaprav povsod!

Zakaj smo se odločili narediti svojo meditacijsko blazino za oči?

Na trgu je mnogo različnih meditacijskih blazin za oči, a ko sem izbirala opremo za naše joga prakse v studiu in na oddihih, nikakor nisem našla ‘ta prave’. Po večini mi ni niso bili všeč barva, polnilo, vonj oziroma kar vse skupaj. Zato smo se odločili, da naredimo svoje. Skrbno smo izbrali polnilo, ki daje najboljši občutek ‘teže’ na oči in je okolju in alergikom prijazno: ekološka pira, ki je termično obdelana. Za dodatno spodbudo pri sprostitvi pa smo v polnilo dodali še sivko, ki te preko aktivacije vonja še bolj sprosti in ta isti vonj poveže s sproščenostjo.

Ampak zakaj mu rečemo kušinček?

No do tega nadvse simpatičnega imena smo prišli na enem izmed naših oddihov v Puglii in zahvala gre moji soimenjakinji Kim, ki ga je tako zelo vzljubila in mu nadala ime kušinček. Torej kušinček je majhna meditacijska blazina, ki med sproščanjem pokrije tvoje oči.

Še nekaj zanimivosti o kušinčku in kako ga naročiš

  • Zunanja prevleka je iz 100% bombaža in je pralna
  • Polnilo je narejeno iz mešanice ekološke pire in sivke (če ti vonj sivke ne diši, ga lahko dobiš tudi brez)
  • Prejmeš ga v darilni embalaži
  • Prevzameš ga lahko v Ljubljani ali ti ga pošljemo po pošti
  • Cena kušinčka je 19,90 EUR (+ poštnina)
  • Za naročilo mi piši na kim@body-mind-institute.com

deli objavo:

Facebook
Twitter
Pinterest

Ostale objave