DOBRO POČUTJE

Body & Mind delavnice

DOBRO POČUTJE

Body & Mind delavnice

PRANAJAMA IN MEDITACIJA

Pridruži se nam na 90-minutni Body & Mind delavnici, kjer dan začnemo s pozdravi soncu, nadaljujemo z daljšo prakso dihanja (različne dihalne tehnike) in meditacije ter zaključimo s pitjem organskega kakava.

V studiu so na voljo vsi pripomočki, ki bodo tvojo izkušnjo naredili še bolj sproščujočo (bolsterji, meditacijske blazinice za oči, …). Potrebuješ le udobna oblačila in beležko/dnevnik za zapisovanje misli.

 • Število mest je omejenih: 8
 • Lokacija: Glowin Studio, Šmartinska 56b, Ljubljana (prvo nadstropje)
 • Cena: 30 EUR
 • Termini ob nedeljah ob 9. uri: 14. april, 12. maj in 9. junij

MESEČNA MEDITACIJA

Pridruži se nam na 90-minutni Body & Mind delavnici, kjer se preko krajše vadbe joge in daljšega sproščanja učimo poslušati svoje telo in um ter poglabljamo povezavo med njima.

V studiu so na voljo vsi pripomočki, ki bodo tvojo izkušnjo naredili še bolj sproščujočo (bolsterji, meditacijske blazinice za oči, …). Potrebuješ le udobna  oblačila in beležko/dnevnik za zapisovanje misli.

 • Število mest je omejenih: 8
 • Lokacija: Glowin Studio, Šmartinska 56b, Ljubljana (prvo nadstropje)
 • Cena: 30 EUR
 • Termini ob nedeljah ob 19. uri: 14. april, 12. maj in 9. junij

TEDENSKA MEDITACIJA

 • Vsak ponedeljek 20.30-21.00
 • Prijavi se na mail
 • Možen enkraten obisk ali zakup obiskov
 • Cena obiska: 10 EUR
 • Tedenske meditacije vodi Anja

PSIHOLOŠKE DELAVNICE

Delavnice za vse, ki bi radi bolje spoznali svoj um ter se naučili, kako s psihološkimi tehnikami razkriti svoj mentalni svet. 

60-min online delavnice, ki jih vodita Kim Majoranc in Nina Kovač obe magistrici psihologije z več let praktičnih izkušenj, so namenjene vsem, ki bi se radi naučili novih vzorcev razmišljanja, komunikacije in boljšega nastopanja na različnih področjih svojega življenja. 30 min namenimo uvodnemu predavanju in delanju na lastnih primerih (sočasno izpolnjevanje priročnika z vajami), 15 min za vprašanja in debato ter 15 min za zaključno meditacijo.

Na delavnicah se posvetimo različnim teoretičnim pristopom, ki nam preko praktičnih (lastnih) primerov pomagajo bolje razumeti svoj um ter se naučimo, kako v vsakodnevnem življenju poskrbeti za psihično blagostanje.

MOČ UMA: SI BOLJ UM S TELESOM ALI TELO Z UMOM?

NASLEDNJI TERMIN: /

Kako vzpostaviti povezavo in najti ravnovesje med telesom in umom? Mentalna higiena je pomembna in izvajati bi jo morali na vsakodnevni ravni, a vendar marsikdo izmed nas ne ve kako in kje sploh začeti. Skrb za um se ne začne, ko gre nekaj zelo narobe, ampak v trenutku, ko se začnemo zavedati samih sebe. Začne se pri nas samih in v trenutku ko smo pripravljeni prevzeti nadzor nad svojim življenjem. Si pripravljen/a?

Na delavnici se bomo naučili, kako biti v ravnovesju o katerem vsi govorijo, zakaj um in telo nista ločeni entiteti ter kako spet vzpostaviti povezavo med njima, našli konkretne in oprijemljive “self-care” metode, ki jih uporabljamo vsakodnevno.

Delavnica je namenjena vsem ki:

 • bi radi prenehali živeti na avtopilotu,
 • opažate, da preveč ‘overthinkate‘ in ne znate najti poti nazaj v telo,
 • bi radi razumeli povezavo uma in telesa ter spoznali konkretne metode, kako ju povezati,
 • bi radi vsakodnevno skrbeli za svoje dobro počutje pa do sedaj niste našli pravega načina

Ta delavnica je brezplačna. Nanjo se lahko prijaviš preko maila tukaj. 

NASLEDNJI TERMIN: /

V našem umu vsak dan nastane do 60.000 misli in 90% le-teh je ponavljajočih. Z njimi pošiljamo svojemu telesu na celični ravni signale in sporočila in kaj sami sebi torej sporočamo, če je večina teh sporočil negativnih?

Spoznaj moč svojih misli in začni kreirati takšne, ki ti bodo pomagale živeti bolj polno življenje in doseči vse kar si zastaviš! Ko se namreč začneš zavedati, da imaš ti kontrolo nad svojimi mislimi in ne one nad tabo, lahko postaneš neustavljiv/a.

Na delavnici se bomo spoznali z različnimi kognitivnimi distorzijami (miselnimi izkrivljanji), tehnikami spreminjanja NAM (negativnih avtomatskih misli), praktičnimi vajami, ki nam na vsakodnevni ravni pomagajo, da smo bolj pozorni na svoj tok misli, tehniko vizualizacije in tehniko postavljanja ciljev.

NASLEDNJI TERMIN: 21. APRIL ob 19.00 (ONLINE)

Ta delavnica je nastala, ker v vsakodnevnem življenju vse prepogosto opažam, da ljudje ne znamo več komunicirati in se poslušati, ker ne upamo jasno izraziti svojih mnenj in povedati, kaj želimo in ker najbolj neprijazno komuniciramo prav sami s sabo.

Naučili se bomo tehnike aktivnega poslušanja in jaz sporočila, poglobili se bomo v telesno govorico in projekcije. Pridobili bomo znanja, ki nam bodo pomagala, da bomo bolje razumeli sebe in druge ter morebiti zmanjšali nivo konfliktov, ki nastajajo znotraj in zunaj nas. Dotaknili se bomo različnih čustev, njihovega pomena in regulacije preko komunikacije.

INVESTIRAJ VASE

Poskrbi za svoj um in telo
Poskrbi za svoj
um in telo

Poglobi povezavo med svojim umom in telesom in se nauči poslušati samo/ega sebe ter usmerjati svoje misli v smeri, ki tene bodo omejevale pri doseganju svojega potenicala.

Mesečne meditacije se izvajajo v živo v Glowin Studiu (Šmartinska 56 b v Ljubljani). Število mest je omejeno (8). Psihološke delavnice se izvajajo online in število mest je neomejeno. Vsi, ki imajo aktivno naročnino v Body & Mind online studiu se lahko psiholoških delavnic udeležijo brezplačno (posnetek bo naložen tudi v online studio). Cenik je dostopen tukaj.

Rezerviraj svoje mesto preko maila in nam ob prijavi ne pozabi pripirasti, na katero delavnico se prijavljaš. Tvoje mesto bo rezervirano po prejetem nakazilu (na mail prejmeš predračun). Prosimo, da nakazilo opraviš pravočasno. V primeru pravočasne odpovedi (do 48 ur pred delavnico), ti nakazan denar povrnemo.