VADBA V ŽIVO

Joga za skupine
in posameznike

VADBA V ŽIVO

Joga za skupine
in posameznike

JOGA ZA SKUPINE

Skupinska joga poteka v butičnem studiu v Ljubljani Glowin Studiu
(Šmartinska c. 56b, 1000 Ljubljana).

Mesta v skupinah so omejena (6 vadečih) in z nakupom karte si mesto v
skupini rezerviraš (3/6/9 mesecev) ter v tem času obiskuješ ure.
Skupinska joga poteka v butičnem studiu v Ljubljani Glowin Studiu (Šmartinska c. 56b, 1000 Ljubljana).

Mesta v skupinah so omejena (6 vadečih) in z nakupom karte si mesto v skupini rezerviraš (3/6/9 mesecev) ter v tem času obiskuješ ure.
  • Cenik je na voljo na tej povezavi
  • Menjave terminov in nadomeščanja po dogovoru
  • Stil joge: dinamična vinjasa joga
  • Vsi pripomočki so v studiu, vadeči prinesejo svoje podloge
Trenutno so vsa mesta v skupinah zasedena. Piši nam, da te dodamo na čakalni seznam, saj se med trimesečji tu in tam kakšno mesto sprosti.
Trenutno so vsa mesta v skupinah zasedena. Piši nam, da te dodamo na
čakalni seznam, saj se med trimesečji tu in tam kakšno mesto sprosti.

VADBE V ŽIVO

Urnik skupinskih vadb

VADBE V ŽIVO

Urnik skupinskih vadb

PONEDELJKI

18.00 – 19.00
19.15 – 20.15

TORKI

9.00 – 10.00

SREDA

18.00 – 19.00
19.15 – 20.15

PONEDELJKI

TORKI

SREDE

18.00 – 19.00
19.15 – 20.15

9.00 – 10.00

18.00 – 19.00
19.15 – 20.15

INDIVIDUALNA JOGA

Nalašč za tiste, ki želite poglobiti svojo izkušnjo in znanje joge in tiste, ki vam urnik onemogoča, da bi se udeležili skupinskih vadb.

Pripravili ti prilagojen program vadbe in postavili nekaj ciljev, ki nam bodo omogočili boljše spremljanje tvojega napredka.

Joga ena na ena je možna online ali osebno. Če se želiš dogovoriti za prvo srečanje, nam piši na mail.

  • Možna je tudi oblika semi-individualne oblike vadbe (2-3 osebe)
  • Po dogovoru je vadba možna tudi na drugi lokaciji (doma, pisarna, …)
  • Vadba se lahko izvaja tudi v angleškem jeziku
  • Cenik je dostopen tukaj

VADBE V ŽIVO

Samo še to me zanima…

Je vadba primerna za začetnike?

Če se z jogo nisi še nikoli srečal/a in si čisto na začetku, ti svetujemo, da se vpišeš v naš ONLINE STUDIO, kjer so za začetnike razložene vse osnove (podrobna razlaga asan in enostavnejše začetne vadbe).

Za začetnike v studiu formiramo posebno skupino, zato priporočamo, da se nam pridružiš na začetku sezone in vztrajaš do konca.

Veliko je gibanja – dinamike. Seveda se umirimo, ko pridemo do statičnih jogijskih položajev, vendar najdemo različne načine, kako jih povezati (bodisi s skoki, ponavljajočimi se gibi, dvigovanjem ene noge in nasprotne roke in vsem vmes).

Vadbo začinimo z nekaj vajami za moč. V svoji praksi boste hitreje napredovali, če boste znali aktivirati svoje mišice in jih pravilno uporabljati. Vedno je vključenih nekaj vaj za krepitev telesa, rok, nog ali vsega naenkrat.

Vsaka ura vključuje različne asane in se osredotoča na različne dele telesa – joga je vsestranska in ima toliko različnih položajev/asan. Včasih zvijamo telo, drugič se obračamo na glavo, iščemo ravnotežje (bodisi na rokah bodisi na eni nogi) in svetu pokažemo, da smo pravi bojevniki.

Ob koncu vsake ure si vzamemo čas za zelo pomemben del vadbe joge – savasano. Uporabljamo različne tehnike sproščanja in sproščamo telo bodisi leže na tleh ali pa si pomagamo z rekviziti (bolsterji, bloki, stena …).

Skupine so zaprte in zakupi se 3-mesečna karta, kar pomeni, da je napredovanje lažje in bolj spremljamo tvoj napredek ter se ti posvečamo (v skupini vadi samo šest oseb).
Mesta v skupini so omejena in se hitro polnijo. Ko so zapolnjena, se vadbi ni mogoče pridružiti in lahko vas dodamo na čakalni seznam.

V primeru, da je v kateri izmed skupin še prosto mesto, se lahko pridružite naknadno in cena karte se prilagodi (glede na število obiskov).
Prehajanje med skupinami in nadomeščanje je možno le v primeru, da v drugi skupini niso zasedena vsa mesta. V takem primeru nam piši na mail in preverili bomo, ali je menjava možna.

Odsotnosti oziroma nadomeščanja niso dobropisi, ki bi se prenašali iz sezone v sezono (ali trimesečja v trimesečje) ali kakorkoli vplivali na višino vadnine.